Handicap 2011

Pagajen skrev

Endnu en sæson med Handicap er slut. Tyve løb er afviklet, 182 forskellige kajakroere eller K2-mandskaber har gennemført handicapbanen i alt 1436 gange og tilbagelagt godt 8000 km med høj puls og syre i armene. Årets mest velbesøgte løb var d. 7. juni, hvor 99 kom til start og 97 gennemførte.

Det 20. og sidste løb som blev afviklet tirsdag d. 13. september havde knapt så mange til start, men det gjorde det ikke mindre spændende. De tre bedst placerede kajakker kandiderede til den samlede sejr, men Charlotte Ardal, HK, som længe havde ligget i spidsen, veg ikke pladsen og sluttede sæsonen med en flot samlet sejr med i alt 951 point. Anden pladsen indtog Per Sillassen, HK med 926 point og den tredje podieplads gik til far og søn, Lars Peter og Emil Hansen, NOVA med 877 point. På de følgende pladser fulgte Mette & Christel (Palo), Kim Nielsen (SR), Ulrik Storr-Hansen (HK), Karl-Otto Markussen (NOVA), René Grønholm Gertsen (SKJOLD), Flemming Jensen (NOVA) og – på en delt 10. plads – Jan Skovgaard (PALO) og Erik Andresen (SR).

Traditionen tro blev løbet rundet af med fælles spisning og præmieuddeling. I år havde Skyttefamilien endnu engang lavet den dejligste gang chili con carne – nok til at mætte de mere end 100 fremmødte. Udover præ-mier og hyldest til de bedst placerede i point-konkurrencen, var der også præmier til bedste tider. Året hurtig-ste tid blev sat af Martin Juell og Jacob Juell (HK) i herre K2 med en tid på 22:51. I mix K2 var Stine Axel-sen og Jacob Juell hurtigst med en tid på 23:33 og bedste tid i herre K1 blev på 24:01 sat af Hans Christian Stærkind (HK). Bedste dame K1 blev Stine Axelsen (HK) med en tid på 28:31 og bedste dame K2 blev Mette og Christel (PALO) med en tid på 28:32. Der var også præmier til månedsvindere og sidst men ikke mindst blev Ulrik hyldet for – som den eneste i år – at have deltaget i alle sæsonens 20. løb.

En stor tak til Kaj, Agnete og alle de andre tidtagere for et velgennemført arrangement. Uden disse trofaste folk på molen der trodser vejr og vind kunne det årlige handicap ikke gennemføres.