Pagajen

Seneste udgave af pagajen kan læses her:

Pagajen

Indlæg Til Pagajen

Sådan afleverer du indlæg til pagajen

Redaktøren af Pagajen modtager med stor fornøjelse indlæg og/eller fotos fra medlemmer. Det er ganske nemt. Skriv dit indlæg og gør et af følgende:

• Det nemmeste er af maile dit indlæg og/eller fotos til pagajen@hellerup-kajakklub.dk.
  • Hvis du ikke har adgang til en pc, har klubben en pc for alle medlemmer, hvor du kan skrive dit indlæg.
  • Hvis du synes computere er noget fanden har skabt, så modtages indlæg på papir også, men husk det er dobbelt arbejde. Du skal skrive det, og det skal den travle redaktør også!

Du behøver ikke at lave en smart opsætning at dit indlæg, det hele forsvinder alligevel når det hentes ind i det program Pagajen laves i, så bare skriv den tekst du vil have.

Deadline for Pagajen er

Standerstrygningen.

Da Pagajen nu kun kommer som et historisk blad, en gang sidst på året.

Skal alle indlæg være historier fra livet i klubben eller med sporten året rundt

Alle nyheder og Indbydelser til div. stevner og fester, vil komme på nyhedssiden og i aktivitets kalenderen, her på hjemmesiden.