Indmeldelse

En ny ungdomsroer har mulighed for at deltage i træningen én gang inden indmeldelsen. Herefter skal der udfyldes online indmeldelsesblanket her på hjemmesiden.

Gældende priser for indmeldelse og kontingent kan ses her.

For at blive optaget skal du være fyldt 8 år og må ikke lide af sygdomme, hvor du kan miste bevidstheden, og du skal kunne svømme 600 m. Hvis du er under 12 år er det 350 m. Dette er af hensyn til egen og andres sikkerhed.

Ansøgning

Du kan ansøge om at blive medlem af klubben og optaget på begynderholdet. Skriv gerne en mail til ungdom@hellerup-kajakklub.dk om hvorfor du gerne vil ro kajak og lidt om dig selv.

For unge mellem 8 og 18 år er der løbende mulighed for indmeldelse, men der kan i perioder være lukket for nye tilmeldingerne, hvis holdene er overtegnet.

Du skal sammen med dine forældre skal udfylde vores online ansøgning her på hjemmesiden. Hvorefter vores  ungdomsleder vil kontakte jer.

Du vil derefter blive budt velkommen den 1. mandag i måneden, efter aftale med ungdomslederen, i rosæsonen som er fra 1. maj - 31. september. Dog er der åbent for nye medlemmer løbende i vintersæsonen fra den 1. oktober - 30. april. Hvor vi har mange aktiviteter der ikke er i kajakkerne.

Der betales kontingent for et kalenderår af gangen.

billedebillede

Procedure for indmeldelse

1. Læs hjemmesiden og find ud af om kajak kunne være noget for dig.
  2. Kontakt ungdomsafdelingens formand via e-mail (ungdom@hellerup-kajakklub.dk) for at aftale en prøvetur i kajak.
  3. Efter 1. prøvetime skal du og dine forældre udfylde vores online indmeldelsesblanket her på hjemmesiden.
  4. Snarest efter modtager I faktura pr. email. Betalingfristen er 14 dage fra modtagelse af faktura.
  5. Venligst tilmeld kortbetalingen.

Husk ved fremtidig adresseændring skal du huske at rette det under dine oplysninger her på hjemmesiden. Når du har modtaget et EPP Bevis, skal du også rette hos DKF, på deres Hjemmeside.

Kontakt ungdomsafdelingens formand (ungdom@hellerup-kajakklub.dk) for flere oplysninger.