Hellerup kajakklub 100 år

5. januar 2021 00:01 , af Johnny Petersen

Kære alle HKere Godt nytår til jer alle.

Samtidig vil bestyrelsen ønske alle tillykke med vores klub som netop i dag

d.5/1 2021 fylder 100 år.

Under normale forhold skulle vi have haft en kæmpe fest for at fejre dagen med besøg af Borgmester og andre prominente personer. Det er tiden desværre ikke til, men mon ikke vi finder på noget når vi får mulighed for dette.

2020 har været et meget anderledes år for vores klub. Vi har hverken kunnet afholde standerhejsning eller strygning. Ej helle vores årlige generalforsamling. Straks efter nedlukningen i marts fik vi sikret at vores eliteroere kunne træne hjemme. Vi har udlånt materiel til denne gruppe. Ligeledes blev der udlånt vægte så de kunne holde dampen oppe. Vi fik ligeledes udvirket at vi almindelige turroere kunne benytte kajakkerne, vi skulle blot møde op omklædt og ikke benytte hverken toilet eller bad.

Det er faktisk gået over al forventning. Husudvalget har hele tiden sørget for sprit og sæbevand i bådskuret. Jeg er ikke bekendt med medlemmer som er smitte under udførelse af deres sport – og godt for det. Vi har over sommeren haft lokalet udlånt til en børnehave som manglede m2 efter de på den tid gældende regler. Så har vi været inde en kort periode og nu igen ude. Vi har afviklet begynderhold og det er gået godt prøver og km er aflagt så de kan starte med fuld damp til foråret. Bestyrelsen har gennem hele perioden haft et fortrinligt samarbejde med Kultur og Fritidsforvaltningen. Vi levet til fulde op til de retningslinjer som udstikkes.

Bestyrelsen sidder fortsat som et forretningsministerium og kører klubben as usual. Vi har udsendt materialet til generalforsamlingen ligesom revideret regnskab og budget er ude. Vi vil også planlægge den kommende sæson så vi kommer godt gennem 100 året. Bestyrelsens bedste bud er at vi fejrer os selv, hen på sommeren, hvor smittetrykket vil være minimalt. Med vaccinen er der lys forude. Mon ikke vi kan komme i gang med et delvist normalt liv hen over sommeren.

Godt nytår Med venlig hilsen

Bestyrelsen