Orienteringsløbet i Tisvilde Hegn

13. november 2019 12:27 , af Carsten Illum

Rekord mange løbere havde tilmeldt sig til orienteringsløbet i Tisvilde Hegn søndag d. 3. november. Helt præcist 297 tilmeldte – 42 fra HK. Tallet kunne have været endnu højere; men Inge Lise og Carsten, som var banelæggere på de 5 baner, måtte ikke selv deltage i løbet. Imponerende at vi i DKF-regi kan stille med så mange kajak/kano roere til et orienteringsløb. Den nye trim/familie klasse har bl.a. også gjort sit til denne succes. Skoven viste sig fra sin bedste side med sine flotte efterårsfarver.

HK’ere fra ungdom til oldies placerede sig rigtig flot i løbet. Bl.a. løb Ebbe + Kornelius (u-par) på 1t.14min på de voksnes Mix-bane – flot klaret, Stig blev nr. 2 i Old Boys – Andrea + Iben nr. 2 i dame par – Thorbjørn + lillesøster nr. 2 og Emma + Søren nr. 3 i mix par. Samtlige resultater kan ses på www.dkfolob.dk

Arrangementet sluttede med indsamling af postskærme. som HK også stod for. Kun få HK’ere valgte ikke/kunne ikke at deltage i dette.

Rekordtilmeldte løbere var overraskende på trods af udsendte advarsler/informationer om skovflåter med den farlige TBE-virus, som nu også er kommet til denne del af Nordsjælland. Undertegnede har selv været den uheldige modtager af hjernebetændelsen – dog fra en skovflåt på Bornholm. Jeg vil anbefale alle som løber i skovene på kryds og tværs at lade sig vaccinere mod virussen. Den er kommet for at blive og i takt med klimaforandringerne, vil bestanden øges fremover. Der findes ingen antibiotika mod virussen.